Fons especials

A més dels fons bàsics, comuns a totes les biblioteques, n'hi ha que han dedicat una atenció especial a una temàtica concreta, són els fons especialitzats, alguns dels quals estan relacionats amb el cinema.

La biblioteca està especialitzada en el setè art, hi trobareu llibres, pel·lícules, bandes sonores, revistes... També organitza activitats al voltant del cinema.

Fruit del donatiu de la família de l'actor, director teatral i director del Festival Grec de Barcelona, és una col·lecció que recull tot tipus de corrents cinematogràfics.

A la biblioteca descobrireu alguns dels millors documentals que volen representar la realitat social del nostre país, així com els grans clàssics d'aquest gènere.

A la biblioteca podeu trobar la millor selecció de documentals per temàtica, i informació sobre els principals directors d'aquest gènere.

La biblioteca pretén acostar-vos a aquest gènere amb una àmplia col·lecció de temàtica molt variada: documentals musicals, en primera persona, polítics, etcètera.

La biblioteca disposa d'una àmplia mostra de pel·lícules creades a partir de l'animació de dibuixos, stop-motion, per ordinador o amb seqüències de fotogrames.