BiblioLab Maker

El projecte BiblioLab Maker vol generar un hub comunitari al voltant de les tecnologies de fabricació digital. Per fer-ho, posa en valor l’espai compartit entre la Biblioteca Montserrat Abelló i l’equipament de l’Ateneu de Fabricació de les Corts.

El BiblioLab pretén dinamitzar una comunitat inclusiva que generi diferents projectes en l’àmbit tecnològic i social, arrelant-se al territori mitjançant l’impacte social dels projectes realitzats per la comunitat.

Així, la biblioteca esdevé un espai on se centra el coneixement i també els processos d’intercanvi entre les persones. Un lloc de trobada per compartir idees, generar prototips, compartir inquietuds i buscar solucions a problemes socials, a la vegada que formar-se i experimentar en les tecnologies de fabricació digital.

Projecte realitzat en col·laboració amb l'Associació Frics: Fira de Recursos i Iniciatives Comunitàries i Socials

Cultura ‘maker’
Activitats de divulgació tecnològica. Tots els dimarts de 18.00 a 19.30 hores s’organitzen xerrades, debats i tallers al voltant de la cultura maker i la tecnologia de fabricació digital.

Tallers en família
Activitats de divulgació tecnològica per a famílies. Tots els dissabtes al matí d’11.00 a 12.30 hores trobareu tallers familiars relacionats amb la cultura maker, amb l’objectiu de codissenyar entre les famílies un espai de la biblioteca.