Intercanvi d'idiomes

La Biblioteca Jaume Fuster organitza grups de conversa d’una hora, de dues a sis persones majors de 16 anys, entre persones que dominin el català o castellà, i persones que dominen una altra llengua (màxim tres persones del mateix idioma). Des de la primera edició, l'any 2007, hem organitzat grups d'anglès, francès, alemany, italià, portuguès, àrab, grec, rus, polonès, japonès, xinès, neerlandès, basc i llenguatge de signes intercanviats amb català o castellà.

Les sessions es fan als locals de la biblioteca en horari de biblioteca (dilluns i dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 h; de dimarts a divendres, de 10.00 a 21.00 h, i diumenge, de 10.00 a 14.00 h). La primera mitja hora es parla en català o castellà (el que prefereixi l'estranger), la segona mitja hora es parla en l'idioma estranger sobre un tema de temàtica lliure a elecció del grup.

Les persones participants d’un grup han de tenir el mateix nivell de l’idioma que volen practicar (A1, A2, B1, B2, C1, C2) segons la nomenclatura europea. Es fan un cop a la setmana. Són gratuïts i no és necessari cap material. Cada grup autogestiona la dinàmica de les converses. El nivell A1 no és nivell 0. Cal tenir uns coneixements mínims de la llengua per poder conversar.

La inscripció s'obre a partir de l'1 de juliol a les 10.00 hores només per correu electrònic a biblioteca0011@gmail.com, i es van formant els grups a partir del setembre segons la demanda i l'oferta que es tingui. Els grups es clausuren el 30 de juny de l'any següent.